Info    News     ︎

   

Architecture Landscape Object Story Atelier Laboratory Office Studio Analyzes Learns Organizes Studies Analog Love Of Stuff Aggregate Lateral Ore Strata Alternative Liaisons On Space

Edgware Road Lobby




A commision to design a ceiling mounted installation for a new residential development in London’s Edgware Road.



Custom ceramic objects installation for a residential development in London. The design is based on elements of calligraphy. They are transformed into 3-dimensional elements suspended upon entry. Creating a subtle play of color they mark a welcoming passage into the main concierge desk. Lighting is integrated into the delicate wire structure.



Scope
Interior Design / Art Installation
Status
2018 - in Progress
Location
London, England
Team
ALOS / Lydia Xynogala in Collaboration with Candida Wigan, Tex-Tile